Főbb Szolgáltatásaink

 Munkánkra garanciát vállalunk.

Konzultáció

Konzultációs szolgáltatásaink célja, hogy szakértői tanácsadással segítsük ügyfeleinket a tervezéstől a kivitelezésig.

Felújítás

Lakásfelújítás terén széles körű szolgáltatásokat kínálunk, legyen szó bontási munkákról, kőműves munkákról, gipszkartonozásról vagy parkettázásról.

Belső Építészet

A belső terek megtervezése és kialakítása kulcsfontosságú a kényelmes és esztétikailag megnyerő otthoni vagy üzleti környezet megteremtésében.

Épületgépészet

Épületgépészeti szolgáltatásainkkal biztosítjuk, hogy az Ön otthona nem csak kényelmes, hanem energiatakarékos és fenntartható is legyen.

Elektromos Hálózat Kialakítása

Otthona villamos hálózatának megfelelő kialakítása elengedhetetlen a biztonságos és hatékony működés szempontjából. Csapatunk professzionális szolgáltatásokat nyújt tervezésben és telepítésében.

Festés

A színválasztás és a megfelelő festési technikák alkalmazása alapvetően befolyásolja otthona vagy irodája atmoszféráját. Friss, modern és személyre szabott megjelenést biztosítunk épületeinek.

Homlokzati Állvány Bérbeadás

Kérdéses az építkezés, felújítás vagy karbantartás, és homlokzati munkálatokra van szüksége? Ne habozzon, válassza a Turner Bau Homlokzati Állvány Bérbeadási szolgáltatását!

Stiro Beton

A stiro beton egy innovatív anyag, amelynek számos előnye van az építőiparban. Ez a könnyű, de erős anyag ideális megoldást kínál az építkezések során felmerülő különböző kihívásokra.

Magas elégedettség

Személyre szabott, magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtunk.

Professzionalizmus

Minden projektet a legmagasabb iparági sztenderdek szerint hajtunk végre, a tervezéstől a kivitelezésig.

Legjobb Minőség

Ez nem csupán egy ígéret, hanem a munkánk alapelve. Velünk csak nyerhet!

Munkafolyamataink:

A hatékony munkafolyamatok alapvető jelentőséggel bírnak minden sikeres projektben. Különös figyelmet fordítunk arra, hogy munkafolyamataink átláthatók, jól strukturáltak és minden projekt számára optimalizáltak legyenek.

  • Konzultáció

    A munkafolyamat első lépése a konzultáció, amely során személyes találkozót szervezünk az ügyféllel. Ebben a szakaszban megismerjük az ügyfél igényeit, elképzeléseit és a projekt kereteit. Fontos, hogy részletes képet kapjunk az ügyfél elvárásairól, valamint az esetleges kihívásokról vagy korlátokról.

  • Projekt Tervezés

    A tervezési szakasz magában foglalja az alaprajzok elkészítését, az anyagok kiválasztását, és a munkafolyamatok ütemezését. Ebben a fázisban a tervezők, mérnökök és egyéb szakértők szorosan együttműködnek, hogy a lehető legoptimálisabb megoldásokat dolgozzák ki.

  • Kivitelezés

    Ez a gyakorlati megvalósítás szakasza, ahol a tervek életre kelnek. A kivitelezés során a projektmenedzserek, szakmunkások és alvállalkozók folyamatosan együttműködnek, hogy minden az előírásoknak megfelelően és a legmagasabb minőségi sztenderdek szerint valósuljon meg.